WE TRAVEL KNOWLEDGE - WE UNITE THE WORLD                                             ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΕΥΞΙΣ – ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Η ΖΕΥΞΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση)  εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της προχωράει στην έκδοση του Free Press περιοδικού ΖΕΥΞΙΣ MAGAZINE, η κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον  Σεπτέμβριο του 2018.

 

Η ΖΕΥΞΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) δημιουργήθηκε το 2017 και στοχεύει μέσα από το πρίσμα μιας κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) στην επιχειρηματικότητα του 21ου αιώνα.

 

Με την έκδοση του ΖΕΥΞΙΣ MAGAZINE  αποσκοπούμε να εισάγουμε την Ολιστική αντίληψη και δράση ως εφαλτήριο των εκδοτικών μας προσπαθειών θεωρώντας τον πλέον ενδεδειγμένο δρόμο κοινωνικής πρακτικής σε έναν κόσμο με πρωτόγνωρες προοπτικές και πρωτοφανείς ευκαιρίες, έχοντας σημεία αναφοράς την συμμετοχική και αλληλέγγυα δημοσιογραφία και δίνοντας προτεραιότητα στις αναξιοποίητες πλουτοπαραγωγικές πηγές του ελληνικού τουρισμού, στην πλούσια εγχώρια πολιτιστική παραγωγή, στην κοινωνία και τον άνθρωπο πρώτα απ΄ όλα για μια ζωτικής σημασίας σχέση επικοινωνίας και γέφυρας ανταλλαγών του κοινού με το περιοδικό.

 

Με το περιοδικό ΖΕΥΞΙΣ στοχεύουμε σε μια νέα και διαφορετική παρουσία στον κόσμο της ενημέρωσης, στην κοινωνία, στον πολιτισμό, παρουσία στα γράμματα και τις τέχνες, στο διαδίκτυο και τα social media, παρουσία συνεχούς ποιότητας, πολιτισμού και έμπρακτου κοινωνικού συνεργατισμού.

 

Προβάλλουμε  νέους τρόπους σκέψης και νέες μορφές δράσης, τις καινοτόμες ιδέες και τους πρωτοπόρους σχεδιασμούς επιμένοντας στην δόμηση αρραγών σχέσεων, οικοδομώντας μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης.

 

Αναδεικνύουμε τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους (υλικά και άυλα)  ρίχνοντας το βάρος στην προσέγγιση ενός νέου τρόπου ανάδειξης των προβλημάτων των επαγγελματικών κλάδων και στην πρόταση λύσεων σε αυτά.

 

Το περιοδικό μας έχει πλείστες αφιερωματικές ενότητες  όπως στην Κοινωνική Οικονομία, Πολιτική, Κοινωνία, Αθλητισμό, Πνευματικότητα, Ταξίδια, Επιστήμες, Εναλλακτική Ιατρική, Ολιστική Υγεία, Φυσικές Θεραπείες Πολιτισμός, Μόδα, Ψυχαγωγία, Ομογένεια, Τεχνολογία, στοχεύοντας στην πρόταση μιας φρέσκιας άποψης, στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου ολιστικής ζωής.

 

Το ΖΕΥΞΙΣ MAGAZINE ξεκινάει ως Free Press έντυπο το οποίο θα κυκλοφορεί μηνιαίως και στόχο έχει να αποτελέσει πέρα από την φωνή των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και των όποιων συλλογικοτήτων και την φωνή όλου του εγχώριου ευ αγωνίζεσθαι στην ελληνική βιόσφαιρα του ανταγωνισμού,  και του ευρύτερου συνόλου στον κόσμο του επιχειρείν.

 

Αποσκοπούμε να αποτελέσει το μέσο διάδρασης του κοινού με τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η εγχώρια και παγκόσμια αγορά και για περιεκτικότερη πρόσβαση στους θεματικούς τομείς μας το περιοδικό θα διανέμεται σε όλους τους φορείς Υπουργεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια, Πρεσβείες, Διοικητικές Υπηρεσίες και ανάλογα εντεταλμένα όργανα που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος.

 

 

Το περιοδικό μας κυκλοφορεί σε πρώτη φάση σε 5000 αντίτυπα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Κατερίνη, Πάτρα, Κυλλήνη, Τρίπολη, Λαμία, Βόλο, Μεσολόγγι, Καρπενήσι, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κέα, Κύθνο, Νάξο, Χίο, και Κύπρο. 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΕΥΞΙΣ – ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!

 

Με το περιοδικό ΖΕΥΞΙΣ στοχεύουμε σε μια νέα και διαφορετική παρουσία στον κόσμο της ενημέρωσης, στην κοινωνία, στον πολιτισμό, παρουσία στα γράμματα και τις τέχνες, στο διαδίκτυο και τα social media, παρουσία συνεχούς ποιότητας, πολιτισμού και έμπρακτου κοινωνικού συνεργατισμού.

 

Προβάλλουμε  νέους τρόπους σκέψης και νέες μορφές δράσης, τις καινοτόμες ιδέες και τους πρωτοπόρους σχεδιασμούς επιμένοντας στην δόμηση αρραγών σχέσεων, οικοδομώντας μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης.

 

Αναδεικνύουμε τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους ρίχνοντας το βάρος στην προσέγγιση ενός νέου τρόπου ανάδειξης των προβλημάτων των επαγγελματικών κλάδων και στην πρόταση λύσεων σε αυτά.

 

Το περιοδικό μας έχει αφιερωματικές ενότητες στην Κοινωνική Οικονομία, Πολιτική, Κοινωνία, Αθλητισμό, Πνευματικότητα, Ταξίδια, Επιστήμες, Εναλλακτική Ιατρική, Ολιστική Υγεία, Φυσικές Θεραπείες Πολιτισμός, Μόδα, Ψυχαγωγία, Ομογένεια, Τεχνολογία, στοχεύοντας στην πρόταση μιας φρέσκιας άποψης, στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου ολιστικής ζωής.

 

Η διαφήμιση στο ΖΕΥΞΙΣ δεν είναι απρόσωπη

είναι η δική σου γέφυρα με τον καταναλωτή

 

 Το περιοδικό μας κυκλοφορεί σε πρώτη φάση σε 5000 αντίτυπα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Κατερίνη, Πάτρα, Ανδραβίδα, Κυλλήνη, Τρίπολη, Λαμία, Βόλο, Μεσολόγγι, Καρπενήσι, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κέα, Κύθνο, Νάξο, Χίο, και Κύπρο. 

 

 

ΖΕΥΞΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ – ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΣΕΝΑ